Referenties

Aukje

13 september 2021

Ik kan nu veel meer zelf door Shockwave-therapie. Een dopje van een fles draaien lukte al niet meer. De artrose in mijn handen zorgde voor flink wat beperkingen in mijn leven. Het deed allemaal behoorlijk veel pijn. Ik heb van alles geprobeerd. Karin Nijland, specialist bij het Shockwave Centrum heeft me gelukkig kunnen helpen. Nu doe ik al die dingen weer allemaal zelf en hoef ik geen hulp meer te vragen.

Aukje

Jenny

9 september 2021

“In de horeca is het soms flink doorwerken. Hierdoor heb ik de pezen in mijn schouder overbelast. Dat ging niet met alleen fysiotherapie weer over. Evert Hoffmann, specialist bij het Shockwave Centrum kon mij gelukkig helpen. Samen met oefeningen van de fysiotherapeut kwam ik er weer bovenop. Ik weer voor 100% inzetbaar. Ik ben weer waar ik zijn wil en pijnvrij. Daarom zou ik zeker iedereen met dit soort klachten Shockwave-therapie aanraden.”

Jenny

Jan Willem

9 september 2021

 Shockwave Therapie was de oplossing voor mijn artrose. Ik heb artrose in mijn schouder. Mijn linkerarm kon ik bijna niet meer omhoog bewegen laat staan iets tillen of naar boven brengen. Ik had de hoop op herstel eigenlijk al opgegeven. Toch heb ik Shockwave-therapie geprobeerd. Specialist John Derks heeft er voor gezorgd dat na een tiental behandelingen de pijn totaal weg is.

Jan Willem

Wilma

9 september 2021

Normaal lopen was al een hele tijd niet mogelijk. Ik had een peesplaatontsteking en een hielspoor aan mijn rechtervoet. Shockwave-therapie heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer kan lopen en staan zonder pijn! De behandeling zelf was soms wat pijnlijk maar goed te verdragen. Ik ben er van overtuigd dat de goed opgeleide behandelaar en specialistische behandeling dat tot een minimum heeft beperkt.

Wilma