runnersknee

Runnersknee | Echografie, Shockwave en/of EMTT

runnersknee

Knie klachten

Een veelvoorkomende klacht is een runnersknee. Deze blessure komt vaak voor bij mensen die (intensief) hardlopen. Deze blessure is te herkennen aan de pijn aan de buitenkant van de knie. De pijn wordt veroorzaakt door wrijving tussen het bot en de peesplaat. Een runnersknee is gelukkig in de meeste gevallen goed te verhelpen. Zo kan begeleiding van een (sport)fysiotherapeut bij Fysio Centrum Beilen een uitkomst bieden, maar zijn er ook mogelijkheden om Shockwave therapie of EMTT toe te passen. Bij Expertise Centrum Beilen en Klijndijk is het mogelijk om behandeld te worden voor een runnersknee.

Doorgaans beginnen we een behandeling eerst met een echo. Op deze manier kunnen we een juiste diagnose stellen en kunnen wij beter zien waar de klachten precies vandaan komen. Dit kan zowel op onze locatie in Beilen als in Klijndijk gedaan worden.

Afspraak maken
runnersknee

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contact
Runnersknee | Echografie, Shockwave en/of EMTT

Shockwave therapie

Shockwave therapie wordt vaak aangeboden wanneer er sprake is van een Runnersknee. Bij Expertise Centrum Beilen zijn we hierin gespecialiseerd doordat wij hier al jarenlange ervaring mee hebben. Bij deze behandeltechniek wordt er een behandelkop op de te behandelen plek gezet, die mechanische pulsen afgeeft. Het voelt aan als kleine elektrische schokjes. Deze trillingen dringen door tot de huid en gaan dwars door de structuur heen. Dit zorgt ervoor dat de stofwisseling verbetert en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Daarnaast heeft het ook effect op het zenuwstelsel, waardoor pijn aanzienlijk verminderd wordt.

Runnersknee | Echografie, Shockwave en/of EMTT

Heeft u klachten?

Zorg er dan voor dat u hier niet te lang mee door blijft lopen. U kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Aan de hand van uw verhaal kunnen we dan (eventueel) een afspraak inplannen. Het onderstaande formulier kunt u hiervoor gebruiken.

  • Schoolstraat 6
    9411 PB Beilen
  • 0593 524059
Locatie Klijndijk
  • Hoofdweg 43
    7871 TC Klijndijk
  • 0593-524059