Shockwave therapie hielspoor bij Expertise Centrum Beilen

Shockwave therapie hielspoor bij Expertise Centrum Beilen

Shockwave therapie hielspoor bij Expertise Centrum Beilen

Hoe herken je hielspoor?

Shockwave therapie hielspoor | Bij hielspoor heeft u pijn aan de onderkant van uw voet. Onder uw voet zit een brede pees, deze bevindt zich tussen de tenen en de hiel. De plek waar de pees vastzit aan de onderkant van de hiel kan pijn doen. Dit wordt meestal veroorzaakt door een irritatie of ontsteking van het botvlies. Hierdoor kan een stukje verkalking ontstaan. Dit verschijnsel komt voornamelijk voor bij mensen die zich bevinden tussen de leeftijd van 40 en 60 jaar. Bij kinderen wordt dit nauwelijks gezien.

De symptomen van hielspoor zijn een scherpe en stekende pijn onder de voet. Deze pijn wordt voornamelijk gevoeld wanneer je gerust hebt, bijvoorbeeld bij het opstaan in de ochtend of aan het einde van een werkdag op kantoor. Hielspoor kan door verschillende dingen worden veroorzaakt. Het wordt vaak gezien bij mensen met voeten die naar binnen zakken (overpronatie), maar ook bij een verkorte achillespees, verkorte en stijve kuitspieren, overgewicht of zwangerschap, of door sport bijvoorbeeld.

Hielspoor kan behandeld worden met shockwave therapie. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen dit eventueel ook aanbieden in combinatie met EMTT. Voorafgaand aan een behandeling doen wij altijd eerst een echografisch onderzoek.

shockwave therapie hielspoor

Heeft u andere klachten?

Neem dan een kijkje in onze klachtenwijzer om te zien welke behandeling voor u geschikt is.

Lees verder

Vestigingen

Wij hebben een vestiging in Beilen en in Klijndijk. Op beide locaties kunnen we echografie, shockwave therapie en EMTT uitvoeren. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten die aanvullende opleidingen en cursussen hebben gevolgd. We werken samen met Fysio Centrum Beilen en Fysio Fitness Beilen. Zo kunnen we een compleet behandelplan aanbieden.

Het team

Afspraak maken?

U kunt gebruikmaken van ons gratis inloopspreekuur of een afspraak maken. Wilt u liever eerst even vragen naar de verdere mogelijkheden? Dan kunt u ons ook gerust eerst even bellen. U kunt ook gebruikmaken van het onderstaande contactformulier.

Contact opnemen
  • Schoolstraat 6
    9411 PB Beilen
  • 0593 524059
Locatie Klijndijk
  • Hoofdweg 43
    7871 TC Klijndijk
  • 0593-524059