Wat wij bieden

Wat wij bieden

Echografie

Met echografie is het mogelijk om spieren, pezen en gewrichten goed in beeld te brengen en in het bijzonder schade aan deze weefsels. Echografie is een onderzoeksinstrument waar veel expertise voor nodig is. Die kennis en kunde zijn gebundeld in het Expertise Centrum in Beilen en Klijndijk.

Lees verder
Wat wij bieden

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een behandeltechniek waarbij het letsel door middel van een nauwkeurig gerichte behandelkop wordt behandeld met korte krachtige pulsen die u als schokjes ervaart. Het zijn mechanische prikkels, trillingen op de huid die dwars door de structuur heen gaan. Er zijn twee vormen van shockwave therapie: radiale therapie en gefocusseerde therapie. Beide mogelijkheden zijn bij het Expertise centrum aanwezig.

Lees verder
Wat wij bieden

EMTT

Dit is een nieuwe behandeling van ons Expertise centrum. Hiermee hebben we de mogelijkheid om voor cliënten die chronisch pijn ervaren aan pezen of spieren de pijn en beperking in veel gevallen en voor een groot deel weg te nemen. Met onze effectieve behandelingen helpen wij u écht verder.

Tijdens een intakegesprek wordt bepaald welke methode het best geschikt is om u van uw pijn af te helpen.

Lees verder

Ontdekken en verhelpen

Met behulp van echografie, shockwave en EMTT kunnen we uw klacht onderzoeken en verhelpen.