Afspraak maken

Afspraak maken

Afspraak Expertise Centrum

Wanneer u denkt dat Shockwave therapie of EMTT voor u de juiste behandelvorm kan zijn kunt u zich rechtstreeks aanmelden bij het Expertise Centrum. U kunt dan telefonisch contact opnemen met de centrale receptie en geeft aan dat u een afspraak wilt maken bij het Expertise Centrum.

Gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek en advies

Wanneer gewenst kunt u een kort oriënterend gesprek aanvragen. Dit duurt maximaal 10 minuten en is gratis. Aan de hand van dit gesprek kan de behandelaar bepalen of Shockwave en/of EMTT therapie U naar alle waarschijnlijkheid kan helpen of niet. We bepalen tijdens dit gesprek ook welk behandeltraject voor u van toepassing is. Wanneer u het moeilijk vindt uw klacht onder woorden te brengen, dan kunt u dit het beste thuis op uw gemak op papier zetten.

Behandel traject 1

Wanneer uw klacht geschikt is voor radiale Shockwave therapie en kan vallen binnen een fysiotherapeutisch behandeltraject dan kunt u terecht bij het Fysio Centrum in Beilen of Klijndijk. Uw behandeling kan dan vallen binnen een consult Fysiotherapie en wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Behandel traject 2

Wanneer er wordt gekozen voor gefocusseerde Schockwave therapie en/of EMTT wordt er een afspraak gemaakt voor verder onderzoek bij het Expertise Centrum, waarbij vaak ook een echografisch onderzoek zal plaatsvinden om de juiste behandeling in te kunnen zetten.

Maak een afspraak

en bel met onze receptie: 0593-524059