Samen naar beter

Uw zorgvraag samen oplossen

U heeft een klacht en/of wilt aan uw gezondheid werken, maar waar begin je?

Samen naar beter samenwerking

Voorbeelden

 • Soms is het gewoon heel eenvoudig.

  Een paar manuele fysiotherapie behandelingen en u kunt weer vooruit. Bovendien wandelt u al veel en doet in de ochtend oefeningen. Dan zullen wij u niet naar de fitness sturen.
  Fysiotherapie

 • Niet leuk om te horen... u bent te zwaar en daardoor klachten bij het dagelijkse bewegen.

  De fysiotherapeut heeft u oefeningen geleerd en daarnaast een verwijzing naar de fitness gedaan. Eerst gaan sporten en tussendoor een controle bij de fysiotherapeut. Zo zorgen we dat uw gezondheid verbeterd en het ook zo blijft. Voedingsadvies op maat of personal training bij het sporten.
  Shockwave behandeling en fysiotherapie

 • U bent op leeftijd en begint slijtage en pijn klachten te krijgen.

  In veel gevallen kan het Expertise Centrum in Beilen en Klijndijk uw pijn verhelpen of verminderen. De fysiotherapeut kan u ondersteunen bij val en preventie training. Bijvoorbeeld gewoon handige tips om goed uit een stoel overeind te komen. Fysiofitness kan ervoor zorgen dat uw spieren sterker worden en u langer gezond zelfstandig kunt blijven.
  Emtt behandeling, fysiotherapie en fysiofitness

 • Een hardnekkige sport blessure blijft u in de weg staan.

  Het zou een ontsteking kunnen zijn die steeds terugkomt bij belasting. Met een EMTT behandeling kunnen wij die vicieuze cirkel doorbreken en een aantal maanden sporten bij de fitness het gebied specifiek ondersteunen.
  Emtt behandeling en Fysiofitness

 • U wordt geopereerd en wilt sterker aan die ingreep beginnen.

  De fysiotherapeut kan u uitleggen wat er met uw lichaam gebeurd en welke ondersteuning daarbij past. Vaak is het zo dat u klaar bent in het ziekenhuis en het dan zelf moet oppakken. Het is fijn en verstandig om voor een operatie alvast in gesprek te gaan met één of meer specialisten om sneller weer op de been te zijn.
  Fitness en fysiotherapie

Onze zorg driehoek

Fysio Centrum Beilen

Dynamische praktijk met een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen.

Het Fysio Centrum in Beilen en Klijndijk hebben een zeer breed aanbod van behandelingen en specialisten. Fysiotherapie is al lang niet meer even knijpen en duwen. Ervaart u klachten in uw bewegingsapparaat? Onze receptie zorgt ervoor dat uw vraag bij de juiste specialist terecht komt. Blijf niet te lang met klachten rondlopen!

Lees verder
Samen naar beter

Verantwoord sporten met persoonlijke schema en begeleiding.

U kunt in overleg met de therapeuten bij Fysio Fitness Beilen komen sporten. Het probleem oplossen is één en zorgen dat het ook niet weer terugkomt is een logische volgende stap. Ervaar de kracht van minimaal 2 keer in de week sporten! De voordelen van een fitter lijf leest u op de website.

Lees verder
Samen naar beter

Ontdekken en verhelpen van spier, pees en gewrichtsproblemen.

Als gewone fysiotherapie niet genoeg helpt kunt u terecht bij het Expertise centrum in Beilen en Klijndijk. Middels echografie onderzoeken wij de klacht om een goed beeld te krijgen welke behandeling het beste past. De behandelingen doen wij met geavanceerde apparatuur waarmee wij jaren ervaring hebben. Lees hiervoor de patiënt verhalen op de website.

Lees verder
Samen naar beter