Shockwave Beilen | Effectieve behandelmethode

Shockwave Beilen | Effectieve behandelmethode

Expertise Centrum Beilen

Shockwave Beilen | Wij zijn Expertise Centrum Beilen. Begonnen in 2007 als Shockwave Centrum Beilen en inmiddels uitgegroeid tot Expertise Centrum Beilen, vanwege de uitbreiding van onze specialisaties. Doordat we al jarenlange ervaring hebben, hebben we al veel kennis en kunde op dit gebied kunnen vergaren. Zo weten we dat u met veel verschillende klachten terecht kunt bij ons voor een Shockwave behandeling. Bent u benieuwd of Shockwave therapie u kan helpen? Bekijk dan onze klachtenwijzer.

Klachtenwijzer

Radiale of gefocusseerde therapie

Wanneer Shockwave therapie wordt gegeven, zal er een keuze gemaakt worden tussen twee soorten therapieën. Het gaat dan om radiale therapie, wat oppervlakkig in het lichaam wordt behandeld en gefocusseerde therapie waarbij heel specifiek op een behandel locatie gericht wordt tussen de 0 en 6 centimeter diep. Het is afhankelijk van de klacht welke therapie ingezet zal worden.

Heeft u hier meer vragen over? Lees dan onze veel gestelde vragen eens.

Ons team

John Derks

Evert Hoffmann

Karin Nijland

Maarten Buter

shockwave beilen

Wat doet het precies?

Bij Shockwave therapie worden er met een apparaat op de huid krachtige pulsen toegebracht die voelen als schokjes. Deze mechanische prikkels dringen door in de huid en gaan door de structuur heen. De behandeling zorgt ervoor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt, maar ook weefselherstel en de bloedcirculatie. Hierdoor worden pijnklachten verminderd. Er zijn veel klachten waarmee u terecht kunt voor shockwave therapie. Doorgaans wordt er bij een dergelijke klacht eerst een intakegesprek bij ons gehouden. Tijdens dit gesprek kijken we of shockwave therapie kan bijdragen aan het herstel van uw klacht.

Contact opnemen?

Bent u benieuwd of Shockwave therapie een oplossing kan bieden voor uw klachten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.